Selasa, 10 Jun 2014

ESP YANG BANYAK KHASIAT


ESP adalah ringkasan kepada Energizing Soy Protein. Nak tahu apa khasiat energizing soy protein ni? Apa yang buat saya dan anda memang CONFIRM RISAU KALAU TAK MAKAN ESP??
Jom baca points kat bawah ni ya!
KENAPA ESP NI BEST SANGAT!??
*Protein adalah keperluan utama untuk tubuh badan kita. Tubuh badan kita terdiri daripada protein seperti tulang, kulit, rambut, otot-otot, organ-organ, plasma, antibody, enzim, hormone, haemoglobin dan sel-sel. Keseluruhan sel-sel (anggaran jumlahnya 60 trillion) yang membentuk tubuh badan, semua bergantung kepada protein untuk menjalankan fungsinya seperti membina sel-sel baru, menggantikan tisu-tisu badan yang lama/tua dengan tisu-tisu yang baru, menggantikan tisu-tisu yang rosak/cedera dengan tisu-tisu yang baru.
*Merupakan sumber “Protein Lengkap” dengan 9 amino asid penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan dan sukar diperolehi dari diet seharian. Berasakan tumbuh- tumbuhan (non-GMO soya) yang semulajadi rendah lemak dan bebas kolesterol dan ESP terbukti secara klinikal dapat mengekalkan tenaga berjam-jam lamanya untuk kehidupan yg aktif dgn aktiviti seharian, di samping membantu mengekalkan kepejalan otot, pemulihan tisu badan dan fungsi enzim dan hormon yang sempurna.
*ESP juga membantu mengekalkan paras gula yang normal dalam darah. Kandungan lemak dlm ESP sangat minimum iaitu (1gm) dan tanpa laktosa di mana kadar penghadaman yang tinggi dan diserap terus ke dalam darah kita.
*Paling penting ESP tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna dan pengawet, mengandungi 5 vitamin B, 2 mineral dan 8 gram karbohidrat untuk tenaga
==================================
Untuk maklumat lanjut/konsultasi/order :
"I am your Shaklee Independent Distributor!!"
PM ke https://www.facebook.com/sakura.scarf.3
✆ Call/ SMS/WhatsApp : 019-9248911 ( Ain Ismail)
➲ COD : Bandar Jengka,pahang. pengeposan seluruh malaysia
Terima kasih sudi bacaTiada ulasan:

Catat Ulasan