Isnin, 16 Jun 2014

PERSEDIAAN UTK KEKAL CERGAS DI BULAN PUASA

[ PERSEDIAAN RAMADHAN YANG BAKAL TIBA ]

Mahukah anda kekal cergas ketika berpuasa nanti? Mahukah anda jika anak-anak anda kekal cergas dan aktif di bulan ramadhan nanti walaupun penuh aktiviti harian di sekolah? Nak bantu mak ayah di kampung kekal aktif lakukan ibadat? Jom cuba set kekal cergas ketika berpuasa ini. SAVE ENERGY!!

Shaklee boleh bantu dengan SET MIGHTY 3 GEMS.

Kenapa saya mensyorkan anda berpuasa dengan Shaklee Mighty 3 Gems?

Apa fungsi minuman-minuman berkhasiat ini?

~~Energizing SoyProtein - sumber protein tinggi yang akan membuatkan anda rasa kenyang yang lebih tahan lama.(sesuai utk org dewasa)

~~Meal Shakes - sumber multivitamin yang terbaik. Bila kita berpuasa, badan kita sebenarnya melalui proses detoksifikasi. Sementara detoksifikasi itu berlaku, Meal Shakes dapat memastikan badan kita mendapat bekalan nutrien baru yang mencukupi. (sesuai utk anak2 anda dari umur setahun keatas)

~~Performance Drinks - minuman seperti isotonik tetapi tanpa gas. Ianya bagus dalam mengelakkan dehidrasi kulit sebab ia mengurangkan kehilangan bendalir dan menyokong tahap hidrasi lebih baik berbanding air. Ia akan seimbangkan proses kehilangan air dalam badan, dan justeru badan kekal rasa segar. Dengan itu, anda tidak akan rasa mudah dahaga. Digalakkan juga diambil masa berbuka supaya cepat menyegarkan badan dari keletihan.( sesuai utk orang dewasa)

Set Mighty 3 Gems ini amat sesuai untuk yang berpuasa dan :-

-->Ibu mengandung
-->Ibu yang menyusukan anak
-->Orang yang bekerja berat (menggunakan tenaga badan) 
-->Warga tua
-->Kanak-kanak (terutama yang baru mula berpuasa)
-->Remaja/Pelajar

-----------------------------

INFO LANJUT:
pm/msg/wassap 019.9248 911 (Ain Ismail)
sid 1093468
cod bandar jengka,pahang
pos seluruh malaysia by pos laju
jemput like 
www.facebook.com/vitaminain

Terima kasih

Tiada ulasan:

Catat Ulasan